VIERA TX-65EZW954

VIERA TX-65EZW954

€ 4.299,00

(Gratis verzending)

Ervaar superieure 4K OLED in een strak design
De EZW954 is afgestemd door filmmakers en combineert een Studio HCX2-processor met een OLED scherm om de kleuren, contrast en helderheid haarscherp weer te geven. Door de strakke vormgeving past de EZW954 moeiteloos in ieder interieur.

4K PRO HDR
Ultieme next-generation beeldkwaliteit, zoals de filmmaker het voor ogen heeft
De 4K PRO HDR TV’s zijn compleet opnieuw ontworpen en afgestemd in Hollywood om een beeldkwaliteit te leveren die nauw overeenkomt met de visie van de filmmaker. De 4K PRO HDR OLED TV's zijn voorzien van de geavanceerde Studio Colour HCX2 processor met professionele kleurbeheertechnologie en een next-generation OLED-scherm, waarmee ze elke nuance en detail van de oorspronkelijke film kunnen weergeven.

OLED
Next-generation OLED-technologie, zoals de filmmaker het voor ogen heeft
Dankzij de befaamde beeldkwaliteit van Panasonic, en de input van een kleurspecialist uit Hollywood, heeft Panasonic OLED-panelen ontwikkeld die prachtige, rijke kleuren produceren, om beelden weer te geven precies zoals de filmmaker voor ogen heeft.

Studio Colour HCX2
Onze beste 4K-processor afgestemd door een Hollywood-kleurenspecialist
De nieuwe Studio Colour HCX2* 4K-processor vormt het toppunt van beeldverwerking van Panasonic. Het systeem is ontwikkeld vanuit kennis over kleuren, zwartniveaus en helderheid van onze hoogwaardige plasma TV's en professionele audiovisuele apparatuur. Door de afstemming van een Hollywood kleurenspecialist zijn we in staat om een beeldkwaliteit te leveren die overeenkomt met de visie van de filmmaker.

Ultra HD Premium
Ultra HD Premium is een nieuwe norm voor het leveren van gedetailleerde en kleurrijke 4K-beelden met een optimale HDR-prestatie.
Deze nieuwe norm is ontwikkeld door de UHD Alliance, dat bestaat uit de grootste filmstudio's, electronicafabrikanten, content distributeurs en technologie bedrijven, met Panasonic als één van de bestuursleden. Ze streven naar het optimale beeld waarbij de TV moet voldoen aan prestatiegegevens voor resolutie, High Dynamic Range (HDR) en een breed kleurbereik.

Multi HDR-ondersteuning
Ondersteuning van meerdere HDR-formaten
Panasonic TV's ondersteunen nu meerdere HDR formaten; zoals HDR10 en Hybrid Log Gamma. HDR10 is de standaard voor Ultra-HD Blu-ray films, series en streaming diensten zoals Netflix en YouTube. Hybrid Log Gamma is de standaard voor reguliere TV uitzendingen speciaal ontwikkeld door de BBC en het Japanse NHK.

THX® gecertificeerd scherm
De beeldkwaliteit van een professionele bioscoop in je woonkamer
THX is ontworpen door de legendarische filmmaker George Lucas met als doel de entertainmentervaring in de bioscoop en thuis te verbeteren. Alleen televisies die voldoen aan 400 THX-laboratoriumtests in 30 verschillende testcategorieën krijgen de THX 4K-schermcertificering. Dankzij hun strenge prestatienormen en compromisloze beeldkwaliteit geniet je van de ervaring zoals de filmmaker het voor ogen had.

VIERA TX-65EZW954

€ 4.299,00

(Gratis verzending)