• LG
 • FH4J6QS7

  FH4J6QS7

  € 369,00

  (Gratis verzending)

  Direct Drive: Zuinig, duurzaam en betrouwbaar

  De Direct Drive motor is het hart van de LG wasmachine. Met deze koolborstelloze motor, direct aan de wastrommel gemonteerd, onstaat er vrijwel geen onnodige frictie meer dat zorgt voor onnodig lawaai, energieverbruik, of slijtage van de motor onderdelen. Met 10 jaar garantie op de Direct Drive, ben je verzekerd van een lange levensduur.

  Altijd Zuinig!

  LG snapt het belang van een efficiënt stroomverbruik. Dankzij de Direct Drive motor is de LG wasmachine altijd zuinig in gebruik en bespaar je dus bij elke wasbeurt op onnodig energieverbruik en kosten. Goed voor het milleu én goed voor je portemonnee!

  Verwijder allergenen met stoom

  Allergenen kunnen voor veel last en irritaties zorgen. Om allergenen voor tot maar liefst 99,9% te verwijderen beschikt deze wasmachine over een stoomfunctie. Zo wordt het wasgoed tot diep in de vezels gereinigd en blijven er vrijwel geen allergenen achter in het wasgoed. Ideaal voor mensen die gevoelig zijn voor allergieën of baby's.

  Smart-functionaliteit met NFC

  De LG wasmachine is slim! Met Tag On is het mogelijk om nieuwe wasprogramma's, of updates voor wasprogramma's te downloaden om de perfecte verzorging voor al je wasgoed te garanderen. Ook is het mogelijk om eventuele problemen snel vast stellen met Smart diagnosis. Houd simpelweg je smartphone bij het Tag On logo om te verbinden!

 • LG
 • FH4J6QS7

  € 369,00

  Gratis verzending